Laser ontharen

DIODE LASER ONTHAREN

by monique le chique

In mijn salon maken we gebruik van de nieuwste techniek op het gebied van laserontharing;

DIODE ICE laser


De gekoelde laserkop zorgt voor een vrijwel pijnloze ontharing!

LaserCollege by MOnique Le Chique

Aanbieding


Oksels & Brazilian

95,00 Euro

per handeling

Wat mag u verwachten van de behandeling

De nieuwste techniek met Diode Laser ontharing werkt snel en doeltreffend. Tijdens iedere behandeling worden de haartjes die op dat moment in de groeifase zijn vernietigd.  De diode laser verstoort het groeipatroon in de groeifase. Aangezien niet alle haren zich gelijktijdig in deze fase bevinden zijn er meerdere behandelingen nodig.

 

Reeds na de eerste behandelingen - die tussen de 5 minuten en een uur kan duren zal u een vermindering van de haargroei opmerken. Voor een optimaal resultaat raden wij ongeveer acht behandelingen aan voor een definitieve ontharing tot 98%. Natuurlijk kiest u zelf hoeveel behandelingen u wilt. Voor onze laserbehandelingen raden wij een jaarlijkse onderhoudsbehandeling aan voor het beste resultaat!

Pijnloos Laser ontharen , mannen by Monique Le Chique

Hoe werkt DIODE ICE laser ontharen

Verschil IPL en Laser ontharen

VERSCHIL TUISSEN IPL & DIODE LASER


Tussen IPL ontharing en DIODE ICE laserontharing zitten behoorlijk veel verschillen. Hoewel een IPL goedkoper is in aanschaf kiezen wij bij Monique Le Chique voor DIODE ICE laserontharing, dit gaat op een volledig vrijwel pijnloze manier. Ontharen met een IPL staat er bekend voor een behoorlijk pijnlijke behandeling. Daarnaast kan het ontharen met een diodelaser bij ieder huidtype. IPL ontharing kan alleen bij mensen met een lichte huid en donkere haren.

HOE WERKT DIODE LASER ONTHAREN


De DIODE ICE laser werkt op een golflengte van 808nm. Deze goilflengte komt uit de gekoelde laserkop om zo in de verschillende haardieptes te werken voor een maximaal bereik voor permanente ontharing te verkrijgen. De energie die vrij komt uit de diodelaser wordt door de melanine in het haar en de haar-foikel geabsorbeerd waardoor deze na ca. 2 weken verdwijnt. Wanneer de kortstondige afgifte van warmte diep in het haar pigment doordringt, zorgt de uiterst gekoelde kop ervoor dat de huid goed beschermt blijft.


Er zijn nog meer voordelen van de DIODE ICE laserontharing. Het resultaat is blijvend: de haartjes blijven weg. Bij IPL laser ontharing is het resultaat tijdelijk: u bent wel even van uw haargroei af, maar na een tijdje komen ze terug, wat erg vervelend is. Gemiddeld heeft u voor een gewenst resultaat met een diode laser zes tot acht behandelingen nodig. Voor een gewenst resultaat met een IPL is dit vaak vijftien behandelingen, zonder dat het dus een permanent resultaat heeft.

Voor, tijdens & na de laser behandeling


-VOOR de laser behandeling:

  • De te behandelen zone 2 weken niet meer blootstellen aan zonlicht.
  • Zes weken van tevoren niet meer epileren of waxen, scheren mag wel.
  • 2 Weken van tevoren stoppen met het gebruik van bruinversnellers of zelfbruiners.
  • De te behandelen zone wordt een dag van te voren nat geschoren door de klant zelf.
  • Geen Make-up en/of body lotion op de dag van de behandeling.

 

-TIJDENS de laser behandeling:

Er wordt een gel aangebracht voor de goede geleiding. Zowel de klant als de behandelaar draagt uit voorzorg een laserbril ter bescherming van de ogen.        De duur van de behandeling hangt af van de zone.

 

-NA de laser behandeling:

Na de behandling kan de huid licht gevoelig en rood worden. Dit is een kortstondige reactive die wordt veroorzaakt door de hitte die de laser los laat aan de haar-folikel. De eerste week na de behandeling geen zonlicht aan het het deel welke onthaard is met de laser, indien dit niet mogelijk is een zonnecrème met factor 50 gebruiken.

Pijnloos ontharen ook voor mannen by monique le chique
Laser ontahen voor mannen
Diode laser ontahring by monique le chique
laser-ontharing-banen by monique le chique
laseren-pijnloos by monique le chique