Gelaatsbehandeling

Gelaatsbehandeling

OP MAAT VAN UW HUID

Gelaatsverzorging by monique le chique

Mijn salon is een Dr Belter instituut, DR BELTER COSMETIC is een uitgebreide schoonheidsverzorgingslijn met natuurlijke en     weten­schappelijk ontwikkelde producten, gemaakt van geselecteerde hoog­waardige en plantaardige grondstoffen

Je gelaat krijgt de behandeling die het nodig heeft op dat moment na een huidanalyse en advies voor de juiste keuze van de verzorging. Deze verzorging spitst zich toe op de exacte noden van uw huid.

 

Door het combineren van natuurlijke en geneeskrachtige planten extracten voldoen de producten van DR BELTER© aan deze hoogwaardige eisen. Alle producten zijn van 95-100% natuurlijke ingrediënten en vrij van minerale- en siliconen oliën. De formules waar ik mee werk zijn gebaseerd op zeer zuivere huid-identieke grondstoffen en edele oliën van plantaardige oorsprong en zorgen voor een uitstekende huid verdraagzaamheid en comfort. Met deze formules kunnen de meest gevoelige en uitdagende huid-condities met succes worden behandeld.

DR BELTER COSMETIC producten zijn te bestellen via de online shop.

Gebruik code b120 voor een extra salon korting van 10% op uw aankopen.


Gelaatsverzorging Sensi-bel

Functionele huidaandoeningen en een verminderd huid immuunsysteem vereisen speciale verzorging en aandacht in de manier van behandelen. De verzorging moet zich richten op het herstellen en versterken van de beschermlaag van de huid, her verminderen van de huidaandoening en het brengen van balans in het huidoppervlakte.

Dr Belter Sensi Bel gelaatsverzorging by monique le chique

Het Sensi-bel assortiment verzekert een bijzonder zachte, zinvolle en gebalanceerde huid-therapie voor de extra gevoelige huid. Het is een bron van ontspanning en welzijn voor de gevoelige huidtypes waarbij de beschermende lipide laag is verstoord. Het is vooral effectief voor de verzorging van de huid met de neiging tot eczeem, couperose, of in ernstiger stadium Rosacea. Alle producten in deze serie zijn getest om dermatologische ondersteuning te verzekeren en zijn vrij van geur- en kleurstoffen.

 

De Sensi-bel delicate product groep bestaande uit; Delicate cleanser, tonic, day care/24 uur en Delicate night care/24 uur is een bron van rustgevendheid voor de overgevoelige huid die aanleg heeft voor allergische reacties en eczeem.


Duur: 90 minuten.

Gelaatsverzorging Bel-Energen

Dr Belter Belgie by monique le chique

De Bel Energen lijn, de toplijn van DR BELTER is volledig vernieuwd. De laatste resultaten uit een huid en actieve ingrediënten onderzoek worden gereflecteerd in de nieuwe generatie Bel Engergen lijn. Kijk en voel het verschil met de Multi actieve, top prestatie formules, hippe ingrediënten en verse luchtige geuren.

  • Alle producten met puur natuurlijke ingrediënten
  • Alle producten met detox phytopeptide-complex Belisome© AP (uitgezonderd de spray)
  • Extra toegevoegde methode en behandeling om de huid lichter te maken
  • Advies voor thuisverzorging

Bel-Energen is de verzorgingslijn met absolute top prestaties van DR BELTER COSMETIC. De lijn bevat anti-aging producten en behandelingen voor die vrouw die geen concessies wil doen en natuurlijke producten met organische ingrediënten maar toch super actieve, innovatieve producten wil gebruiken. Speciaal geselecteerde hightech grondstoffen als het biomemetic: DLS, Antarcitine© voor bescherming tegen inwerkingen van buiten een koude huid, Belisome© AP en FreshCells werden samen met bewezen plantaardige extracten voor een zichtbaar verzorgingsresultaat. Alle producten zijn vrij van minerale- en siliconenolie en parabenen.


Vier productgroepen omvatten crème, concentraat en speciale verzorging;

  • PHYTO-SENSATION – verzorging voor een stevige en egale huid.
  • DERMO-RELAX – behandeling speciaal gericht op het verminderen van expressie rimpeltjes.
  • CAVIAR ARTICA BALANS – revitaliserende, herstellende en beschermende verzorging van de huid.
  • LUMINATION SECRET – verzorging die de huid wat lichter maakt en ongewenste pigmentatie verminderd.

Duur: 90 minuten

Dr.Belter by monique le chique, OCULA

Behandeling Ogen

OCULA, stralende ogen weerspiegelen uw innerlijke schoonheid,

zij verdienen de beste zorg en aandacht!

Ogen kunnen verhalen vertellen. Verhalen van onze ziel en mentale conditie. Soms verhalen van slapeloze nachten, zorgen en vermoeidheid. Vanwege het fragiele anatomie en voortdurend aanpassende gezichtsuitdrukkingen heeft met name het gebied rond de ogen behoefte aan tijdige, specifieke en zachte verzorging.

 

De Ocula lijn bereikt en succesvolle balans tussen natuurlijke huid identieke en voornamelijk compatibele ingrediënten en effectieve zeer vernieuwende maar tegelijk niet-irriterende actieven. De Ocula producten hebben een heerlijke kalmerende werking op uw ogen en vermindert tevens droogte, rimpels en wallen, terwijl het ook voortijdig weefsel uitputting voorkomt. De Ocula verzorgingslijn is geschikt voor elke leeftijd, voorkomen is altijd beter dan genezen!


Duur: 30 minuten.