Verkoop Diode laser

Te koop of huurkoop aangeboden met opleiding:

Medioq Q12 ultra powerdiode ICE laser triple wave.

Laser is een jaar gebruikt als 2e toestel, heeft nog een volledig nieuwe          kop met pas 28000 flitsen van 21 miljoen gebruikt.                                                                        Mediq Q12 ultra powerdiode laser technische info.


Diodelaser geschikt voor ontharingsklinieken werkt op basis van drie 1400 watt krachtige diode golflengten met een machine power van 3500 watt en is hiermee de krachtigste diodelaser in zijn soort en behoort tot de Power diode lasers. De lasers zijn ontworpen voor haarreductie op het gezicht en lichaam, maar het apparaat is veelzijdig. Zo kunnen ook optioneel vaatafwijkingen , huidverbetering, acne en tatoeage verwijder behandelingen worden uitgevoerd. De Medioq Q12 Ultra power werkt efficiënt, geeft nauwelijks ongemak voor uw cliënt en zorgt altijd voor een superieur resultaat.


Magicheads 2.0 zijn de verwisselbare kristallen verlengstuk van het handstuk. De grote Magichead van 15mm x 30mm van de laserkop is voor het lichaam maar, het tweede Magichead opzetstuk voor het gezicht maar deze is ook weer eenvoudig en snel te om te toveren naar een precisie laser dankzij het mini opzetstuk voor neus en oren. Deze 3 opzetstukken zorgen ervoor dat u snel grote zones kunt behandelen maar ook dat u de lastige maar vaak gewenste kleine zone's zoals de bovenlip (maar ook de dieper gelegen haarwortels in de schaamstreek) met de noodzakelijke chirurgische precisie succesvol kunt uitvoeren.